top of page

Dennis Noten, topfotograaf

<
TERUG

8 augustus 2022

Vlak na de oprichting van Maasdijk Automotive zijn wij in contact gekomen met Dennis Noten, een topfotograaf die alles wat snel en bijzonder is, op de foto zet. We zochten voor onze huidige showroom mooie foto’s voor aan de muur en kwamen via via in contact met Dennis. We vroegen of we niet wat foto’s van hem mochten kopen. Dat was geen enkel probleem, we kregen ze zelfs!

Een half jaartje later weer eens met Dennis gekletst en gevraagd of hij niet langs wilde komen om eens te kijken naar zijn eigen foto’s bij ons op de achterwand. “Geen probleem”, zei Dennis, “maar zullen we dan niet meteen wat foto’s maken? Nou dat leek ons ook een goed idee, dan maken wij er gewoon een gezellig dagje van. Rondje rijden, terrasje pakken, foto’s maken en gezelligheid.

Na een dag veel gelachen en ook nog een beetje gewerkt te hebben, was het ijs gebroken en sindsdien werken wij vaak samen met Dennis!

Deze maand zijn wij met twee rivalen op pad geweest, de Ferrari 430 Scuderia en de Lamborghini Gallardo Superleggera. Deze twee Italianen zijn rasechte racepaarden, of stieren, wat je ze ook wilt noemen. Samen met Dennis naar wat mooie plekken in de buurt geweest, en wat een schitterende plaatjes heeft hij weer geschoten!

Dennis bedankt!

<
TERUG

bottom of page