top of page

Groot nieuws!

<
TERUG

17 mei 2023

Wij krijgen een nieuw pand! Sinds begin 2022 zijn wij druk bezig met een ander pand, grond of iets waar we onze passie voor auto’s nog beter kunnen etaleren.
Na vele gemeentes benaderd te hebben voor bouwgrond of bestaande panden, hebben we helaas niks aangeboden gekregen dat echt bij ons past. Maarrr, voorjaar 2022 kregen we bericht van een bekende dat hij misschien wel eens iets zou kunnen hebben waar we al onze wensen zouden kunnen waarmaken.

Het was een schitterend stuk grond aan de haven van Werkendam. Zoveel ruimte om iets moois neer te zetten, hier konden we eerst alleen maar van dromen! Eerst moest er nog wat gesloopt worden, maar daar zijn wij al druk mee bezig geweest. Nu de volgende stap: een architect vinden die bij ons past. Na wat zoeken kwamen we met Jaap Brand in gesprek en dat klikte super. Hij snapt waar wij naar op zoek zijn. Van daaruit doorborduren totdat we bij het eindresultaat kwamen, helemaal hoe wij het voor ogen hadden. Top!

Oké, dat was de architect, nu de aannemer nog. Weer verschillende partijen benaderd en daar stak er ook een bovenuit, namelijk bouwbedrijf Staton. Drie straten verwijderd van de grond waar we gaan bouwen. Duidelijke afspraken, geen misschien, meer of minder, daar houden we van!

Vandaag, 17 mei, slaan wij hoogstpersoonlijk de eerste paal in de grond. Vanaf nu gaan we stapje voor stapje onze droom waarmaken, namelijk een echte plek voor de autoliefhebber, één grote snoepwinkel met alleen maar prachtwagens.

‘Keep you posted!

<
TERUG

bottom of page